
Ασπίδα για τις γονιδιακές μεταλλάξεις που οδηγούν στη δημιουργία καρκινικών όγκων στους πνεύμονες αποδεικνύεται η σωστή διατροφή. Ερευνητές του Ινστιτούτου Αναπνευστικών Ερευνών Lovelace στην Αλμπουκέρκι, που εξέτασαν τις περιπτώσεις 1.100 καπνιστών και πρώην καπνιστών, δημιούργησαν έναν «μπούσουλα» σωστής διατροφής, ειδικά για καπνιστές, με στόχο να τους βοηθήσουν, όσο αυτό είναι δυνατό, να τρώνε με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύουν τους πνεύμονές τους.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΙΑΙΤΑ ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου