Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Την πέταξαν αναίσθητη σε κανάλι για να την ξεφορτωθούν!

Την εγκατέλειψαν αναίσθητη και έσπευσαν να εξαφανιστούν...

Για καλή τύχη της άτυχης γυναίκας, το όλο περιστατικό είδαν αυτόπτες μάρτυρες που έσπευσαν και την έβγαλαν από το κανάλι. Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, το περιστατικό έγινε αργά το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (29-11-2011), στο κανάλι δίπλα στο δρόμο Ασπροχώματος - Μεσσήνης στο ύψος της περιοχής Παναγάκια.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν ένα αυτοκίνητο με σβηστά φώτα, να σταματάει δίπλα από το κανάλι και τον οδηγό να κατεβαίνει. Τον είδαν να ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού, να βουτάει την γυναίκα και να την ρίχνει στο κανάλι. Στη συνέχεια, μπήκαν και πάλι στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο και την αστυνομία. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η αστυνομία περιμένει να συνέλθει και να κατονομάσει εκείνους που προσπάθησαν να την σκοτώσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: