Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Σέριλ Κόουλ: οι πρώτες κινήσεις μετά τον χωρισμό



«Η Σέριλ Κόουλ χωρίζει από τον σύζυγό της, Άσλεϊ Κόουλ. Ζητάει από τα media να δείξουν σεβασμό σε αυτή τη δύσκολη στιγμή». Με αυτή τη λιτή δήλωση στο Twitter την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, η Σέριλ Κόουλ ανακοίνωσε δημόσια την απόφασή της να μην συγχωρέσει ξανά τον Άσλεϊ Κόουλ και να τον χωρίσει. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί το 2006, υπογράφοντας μάλιστα συμφωνία 1 εκατομμυρίου αγγλικών λιρών με περιοδικό, προκειμένου να καλύψει σε αποκλειστικότητα τον γάμο τους. Ο χωρισμός της τραγουδίστριας των Girls Aloud και του διάσημου ποδοσφαιριστή της Τσέλσι και της Εθνικής Αγγλίας, επέρχεται μετά από τις πρόσφατες νέες αποκαλύψεις για τις εξωσυζυγικές του δραστηριότητες.
Το τελειωτικό χτύπημα για τον γάμο του ζευγαριού ήρθε πριν από δύο εβδομάδες, όταν δημοσιεύτηκαν σε βρετανική tabloid τολμηρές φωτογραφίες του συζύγου τής Σέριλ, τις οποίες είχε στείλει ο ίδιος σε ένα μοντέλο, μέσω κινητού. Ακολούθησαν αποκαλύψεις για άλλες δύο ερωτικές του περιπέτειες, ενώ μία ακόμα γυναίκα έσπευσε να δηλώσει ότι πέρασε μια νύχτα μαζί του το 2004, στην αρχή του δεσμού του με την Σέριλ. Σημειώνεται ότι ο γάμος του ζευγαριού κλυδωνιζόταν από το 2008, όταν έγινε για πρώτη φορά γνωστό ένα παραστράτημά του.

Μετά την εμφάνισή της στα Brit Awards την περασμένη εβδομάδα, όπου τραγούδησε ζωντανά έχοντας όλους τους προβολείς πάνω της εντός και εκτός σκηνής, και έχοντας ήδη βγάλει τη βέρα της, η Σέριλ αναχώρησε για το Λος Άντζελες. Εκεί βρήκε μια παρήγορη αγκαλιά στο πρόσωπο ενός φίλου της, του χορευτή Ντέρεκ Χιου, ο οποίος τη συνόδευσε σε γεύματα και στο σινεμά, ενώ μια νύχτα εθεάθη και να φεύγει από το ξενοδοχείο της ξημερώματα. Λέγεται ότι η τραγουδίστρια ανακοίνωσε στον Κόουλ την απόφασή της να χωρίσουν, μέσω μηνύματος που του έστειλε από τις Η.Π.Α., καθώς δεν ήθελε να τον βρει στο σπίτι τους στο Λονδίνο όταν θα επέστρεφε. Εκείνος μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από την έπαυλή τους με άκρα μυστικότητα, καταφέρνοντας να αποφύγει τους παπαράτσι.

Άνθρωποι του περιβάλλοντός τους λένε ότι παρόλο που η Σέριλ αγαπά τον «αδιόρθωτο» σύζυγό της, αυτή τη φορά νιώθει τόσο ταπεινωμένη και προδομένη, που δεν πρόκειται να του δώσει άλλη ευκαιρία, και ότι έσπευσε να ανακοινώσει δημόσια τον χωρισμό τους ώστε να μην της προκύψουν δεύτερες σκέψεις. Ωστόσο υποστηρίζουν ότι δεν επιθυμεί μια περαιτέρω διαπόμπευσή του και πως ευελπιστεί σε μια γρήγορη έκδοση διαζυγίου μετά από περίπου τρεις μήνες. Ακολουθεί για την ίδια ένα φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα για την προώθηση του πρώτου σόλο άλμπουμ της, “3 Words”, το οποίο μάλιστα σκέφτεται να επανακυκλοφορήσει με το πατρικό της επώνυμο, Τουίντι. Κάποιοι μιλούν ακόμα και για μετακόμισή της στις Η.Π.Α., και για σκέψεις επιδίωξης καριέρας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Επίσης τελευταίες πληροφορίες την θέλουν να επιθυμεί να σβήσει το συντομότερο δυνατό το τατουάζ “Mrs C” (δηλαδή «Κυρία Κόουλ») που είχε κάνει στον σβέρκο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: