Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Ανατροπές στην παραλία

Ποιος είπε πως είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για τα νέα σχήματα του καλοκαιριού; Κάθε άλλο, αφού οι συμφωνίες, όπως έχουμε επαναλάβει πολλάκις, κλείνονται καιρό πριν, έτσι, για να δέσει το γλυκό!

Αρα μπορούμε να μιλάμε ήδη για την επιστροφή της Δέσποινας Βανδή αυτό το καλοκαίρι στην παραλιακή και συγκεκριμένα στο Θάλασσα, εκεί δηλαδή όπου πέρσι εμφανιζόταν με επιτυχία η Ελενα Παπαρίζου με το συγκρότημα των 15-50. Ο χώρος κρίνεται ο κατάλληλος για να φιλοξενήσει το νεανικό και δυνατό πρόγραμμα της Δέσποινας, αφού συνδυάζει το μοντέρνο και το κλάμπινγκ με το «παραδοσιακό» λάιβ, καθώς θα ακούσουμε στο δεύτερο πρόγραμμα λαϊκά τραγούδια της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Και επειδή αργεί ακόμα ο καιρός, θα πάμε σε κάτι πολύ πιο κοντινό, τα εγκαίνια στις 19 Μαρτίου του Posidonio, που επιφύλασσε μια τεράστια έκπληξη: τον Πάνο Κιάμο! Ω, ναι, κανείς μας δεν είχε πάρει χαμπάρι τι πρόκειται να γίνει και όπως διασχίζαμε την παραλιακή, στο ύψος του Posidonio, έπεσε το μάτι μας στη μεγάλη ταμπέλα που ανέφερε την πρεμιέρα του λατρεμένου Πάνου, ο οποίος επάξια διαδέχεται τα μεγαλύτερα ονόματα που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από εκεί, όπως οι Κουρκούλης, Πλούταρχος και Βέρτης.

Δεν τελειώσαμε όμως με τα νέα της παραλιακής, αφού έχουμε κι άλλο ένα νέο σχήμα, το οποίο σίγουρα θα κάνει πάταγο στους γνήσιους γλεντζέδες, αφού η συνταγή είναι δοκιμασμένη σε ό,τι αφορά τόσο τους τραγουδιστές όσο και το μαγαζί. Το Παραλία λοιπόν, που χρόνια τώρα αποτελεί το μικρό αλλά θαυματουργό live της Ποσειδώνος, στα μέσα Μαρτίου ξεκινάει νέο πρόγραμμα με τους Πέτρο Ιμβριο και Σπύρο Σπυράκο, οι οποίοι για λίγες μέρες ακόμα θα βρίσκονται στο Εμπατη North ξεσηκώνοντας τα βόρεια προάστια, παρέα με τον Γιώργο Δασκουλίδη και τη Σαμπρίνα. Επιμέλεια: ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΝΤΕΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: