Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Πάει και για τρίτο παιδί ο Ρονάλντο

Τη γέννηση του τρίτου του παιδιού περιμένει από μέρα σε μέρα ο Ρονάλντο. Το «φαινόμενο» θα γίνει πατέρας για μία ακόμη φορά αφού η σύζυγός του Μαρία-Μπεατρίς Αντονι είναι έγκυος και πάλι. Η πανέμορφη Μπία, όπως είναι το παρατσούκλι της, έφερε στον κόσμο στις 24 Δεκεμβρίου του 2008 το πρώτο παιδί του ζεύγους, τη μικρή Μαρία-Σοφία, αλλά μόλις μισό χρόνο αργότερα έμεινε και πάλι έγκυος.

Ο πεθερός του Ρονάλντο, Λουίς Αντονι, ανακοίνωσε το καλοκαίρι το χαρμόσυνο γεγονός και στις αρχές Σεπτεμβρίου το «φαινόμενο» επιβεβαίωσε την είδηση. Η Μπία με τη σειρά της υποστήριξε ότι δεν ήθελε να μάθει το φύλο του παιδιού, αλλά το ζευγάρι είναι πολύ χαρούμενο που θα προστεθεί ένα μέλος ακόμη στην οικογένεια. Ο Ρονάλντο αυτές τις μέρες κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, αλλά μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού του θα ασχοληθεί με την υπόθεση του... πρώτου.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, με τη Μιλέν Ντομίνγκες, τον μικρό Ρόναλντ, που παίζει ποδόσφαιρο όπως και οι δύο γονείς του. Ο δεκάχρονος ζει με τη μητέρα του στη βόρεια Μαδρίτη, αλλά ο Ρονάλντο δεν είναι διατεθειμένος να πληρώνει πια την υπέρογκη διατροφή που είχε συμφωνήσει πριν από χρόνια με την πρώην αγαπημένη του. Οι σύμβουλοι του «φαινομένου» κατέθεσαν αίτηση αναθεώρησης του ποσού από δικαστήριο της Ισπανίας, κάτι που επιβεβαίωσε η Ντομίνγκες και εξέφρασε την ανησυχία της για το πόσο θα επηρεάσει αυτή η υπόθεση το παιδί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: