Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Το τρίτο πρόσωπο στην σχέση Ανδρέα – Δήμητρας

«Παρακαλώ πολύ τον Ανδρέα να σταματήσει εδώ. Ελπίζω να το σεβαστεί». Με αυτά τα λόγια απάντησε η Δήμητρα Ρουμπέση στην κάμερα του Star, όταν την πλησίασε μετά το «Superstar» της Τετάρτης για να σχολιάσει όσα έγραψε ο πρώην σύζυγός της.

«Ό,τι είχαν να πω, το είπα στην εκπομπή», είπε και προσπάθησε να θέσει τέλος στο σήριαλ που άνοιξε τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το τρίτο πρόσωπο που βρήκε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και αποτέλεσε την αρχή του τέλους αυτού του γάμου.

Αυτό το πρόσωπο, που προφανώς αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου, είναι μια ξανθιά παρουσιάστρια που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Ανδρέα. Οι φήμες λένε ότι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού «Το Μεγάλο Παζάρι», που παρουσίαζε ο Μικρούτσικος πριν από χρόνια στο Mega.

Δείτε στο βίντεο ποιο είναι αυτό το πρόσωπο αλλά και τι δηλώνει ένα άτομο που βρίσκεται κοντά του και ξέρει πολλά για την υπόθεση…

Δεν υπάρχουν σχόλια: