Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

"Χρυσές" κυρίες του Χόλιγουντ

Τελικά οι στόχοι, ακόμη και οι οικονομικοί, δεν θέλουν χρόνο αλλά τρόπο! Αυτό αποδεικνύει η Εμα Γουότσον, η «Ερμιόνη» των ταινιών Χάρι Πότερ, η οποία είναι η καλύτερα αμειβόμενη γυναίκα ηθοποιός του Χόλιγουντ, με 30 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού «Vanity Fair».

H 19χρονη ηθοποιός που γιόρτασε πρόσφατα τα τελευταία γενέθλια της εφηβείας της και ξεκίνησε να φοιτά στο πανεπιστήμιο φέρεται να κέρδισε μέσα στο 2009 περισσότερα από «παλιές καραβάνες» του Χόλιγουντ, όπως η Αντζελίνα Τζολί (21 εκατομμύρια δολάρια), η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (24 εκατομμύρια δολάρια) και η Κάμερον Ντίαζ (27 εκατομμύρια δολάρια). Η Κάθριν Χέιγκλ είναι στην τέταρτη θέση με 24 εκατομμύρια δολάρια, η Ριζ Γουίδερσπουν στην έκτη με 21 εκατομμύρια, η Τζένιφερ Ανιστον στην έβδομη με 20 εκατομμύρια και η Σάντρα Μπούλοκ στην όγδοη, επίσης με 20 εκατομμύρια.

Στο συνολικό πίνακα του αμερικανικού περιοδικού με τους σαράντα πιο κερδισμένους ηθοποιούς και των δύο φύλων, η Γουότσον είναι στη 14η θέση, ενώ είναι η νεαρότερης ηλικίας είσοδος στη λίστα, τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες. Ο συμπρωταγωνιστής της στις ταινίες «Χάρι Πότερ», Ντάνιελ Ράντκλιφ, τα πήγε ακόμη καλύτερα και φιγουράρει στην έκτη θέση συνολικά με εισόδημα 41 εκατομμύρια δολάρια. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στη λίστα ο Ράντκλιφ είναι ο καλύτερα αμειβόμενος ηθοποιός αφού οι πέντε πρώτοι είναι σκηνοθέτες, με πρώτο των πρώτων, τον Μάικλ Μπέι, τον σκηνοθέτη των «Transformers», με 125 εκατομμύρια δολάρια.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: