Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

«Ερευνούμε τα πάντα» στην "Μηχανή του Χρόνου"

 H "Μηχανή του Χρόνου" με τον Χρ. Βασιλόπουλο είναι από τα "διαμάντια" της ΝΕΤ και συνεχίζεται δυναμικά. Παράλληλα η έκδοση ενός βιβλίου με τον ίδιο τίτλο είναι η ευκαιρία για να ρωτήσεις τον Χρ. Βασιλόπουλο:

Πού θα... ΝΕΤάρει το 2010 η «Μηχανή του χρόνου»;
«Ιστορία, πολιτισμός, βιογραφίες» είναι το τρίπτυχο στο οποίο κινούμαστε. Ετοιμάζουμε μια μεγάλη έρευνα για τη Μικρασία, εστιασμένη στην καταστροφή και στη «δίκη των 6». Η πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου για αναψηλάφιση της υπόθεσης που οδήγησε στο εκτελεστικό απόσπασμα τρεις πρωθυπουργούς, δύο υπουργούς και έναν στρατηγό ως υπαίτιους για τη Μικρασιατική καταστροφή, μας έδωσε την ευκαιρία να ετοιμάσουμε ένα ντοκιμαντέρ με σημαντικές μαρτυρίες και ντοκουμέντα. Προσεχώς θα φωτίσουμε την προσωπικότητα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, αλλά θα επιστρέψουμε και σε κοινωνικά θέματα, με την ιστορία των Εξαρχείων. (7 ΜΕΡΕΣ TV)

Δεν υπάρχουν σχόλια: