Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Η Ελένη χωρίς βέρα στο δεξί!

Και... σημειολογικά ο γάμος τους έχει τελειώσει. Η Ελένη Μενεγάκη, βλέποντας τα νούμερα της εκπομπής της να υποχωρούν και πάλι, τους διοικούντες στην Κάντζα να δυσανασχετούν από την όλη εξέλιξη, αλλά και το καλοδιατηρημένο προφίλ της να παρουσιάζει συμπτώματα... γήρανσης, αποφασίζει να μιλήσει με μία και μόνο κίνησή της: βγάζοντας τη βέρα της.

Κίνηση που δεν χωρά παρερμηνείες, αναλύσεις και κόντρα αναλύσεις. Σημάδι ότι και η ίδια θέλει να δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά. Σηκώνει λευκή σημαία προτείνοντας εκεχειρία. Ανακωχή που ευελπιστεί να τη βγάλει από το αδιέξοδο των τελευταίων ημερών. Και με την υποστήριξη της κουνιάδας της Αγλαΐας Λάτσιου, η Ελένη έκανε την ύστατη προσπάθεια επανασύνδεσης με τον σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο. Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, αμετακίνητος, έχει πάρει τις δικές του αποφάσεις. Η επικοινωνία ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι είναι καθαρά τυπική και, το κυριότερο, με το πέρασμα του χρόνου το χάσμα δεν γεφυρώνεται.

Χαρακτηριστικό των εξελίξεων και της διάθεσης του Γιάννη Λάτσιου είναι ότι το περασμένο Σάββατο προτίμησε να σβήσουν -αυστηρά οικογενειακά- τα κεράκια της τούρτας της μικρής Λάουρας τρεις μέρες πριν τα γενέθλιά της. Προφανώς, ο Γιάννης Λάτσιος δεν θέλει να έρθει σε δύσκολη θέση στο παρτάκι που έχει ετοιμάσει για σήμερα, στις 7.00 το απόγευμα, η Ελένη για την κορούλα τους, στο οποίο θα δώσουν το παρών αρκετοί φίλοι της οικογένειας. Κάτι που βεβαιώνει, ακόμα, ότι οι σχέσεις των δύο βρίσκονται σε οριακό σημείο. Η επικοινωνία γίνεται κυρίως μέσω δικηγόρων. Το ζητούμενο πλέον είναι το μοίρασμα της «πίτας», που δεν είναι άλλο από τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Από την άλλη, η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» φαίνεται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα και στο «δεύτερο σπίτι» της... Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι Γερμανοί διοικούντες του Alpha φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τη δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα του διαζυγίου της. Διαισθάνονται ότι το προφίλ της παρουσιάστριας κλονίζεται και γι’ αυτούς είναι πολλά τα λεφτά που έχουν ρίξει στα πόδια της για να παίζουν.

Ηδη έχουν στείλει το δικό τους μήνυμα στην παρουσιάστρια, εντελώς διαφορετικό -εννοείται- απ’ αυτά που της στέλνουν καθημερινά οι τηλεθεατές της. Είναι απόλυτοι και δεν το διαπραγματεύονται: «Αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει το συντομότερο». Θεωρούν ότι η αρνητική δημοσιότητα, πλέον, δεν έχει να προσφέρει το παραμικρό. Αλλωστε, τα νούμερα της εκπομπής «Καφές με την Ελένη» άρχισαν να επανέρχονται σταδιακά στις οδυνηρές, παλαιές εποχές. Φυσικά, αυτό που τους ανησυχεί είναι να μην πέσουν ακόμα περισσότερο...Ν.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: