Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Απέκτησε κορούλα ο Αγγελος Χαριστέας

Τις πιο όμορφες, γλυκές και ξεχωριστές στιγμές της ζωής του απολαμβάνει ο Αγγελος Χαριστέας. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής που συνέδεσε το όνομά του με το ιστορικό και ανεπανάληπτο επίτευγμα στο Euro 2004 έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Μια πανέμορφη και υγιέστατη κορούλα μπήκε στη ζωή του και την έκανε ομορφότερη. Λίγες μέρες έπειτα από την επέτειο για τη συμπλήρωση των τριάντα χρόνων του (είχε γενέθλια στις 9 Φεβρουαρίου), η αγαπημένη σύντροφος της ζωής του Βαρβάρα έφερε στον κόσμο σε μαιευτήριο της Νυρεμβέργης τον καρπό της ευτυχίας τους.

Το μωράκι χαίρει άκρας υγείας και πλέον βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι με τους ευτυχισμένους γονείς του, προσφέροντας την πιο γλυκιά μελωδία στον γνωστό λάτρη της μουσικής Αγγελο Χαριστέα που είδε από τη μια στιγμή στην άλλη τη ζωή του να αλλάζει ολοκληρωτικά. «Είναι ένα μοναδικό συναίσθημα να είσαι πατέρας που δεν μπορούσα να φανταστώ. Είμαι ευτυχισμένος!» δηλώνει στην «Espressο» ο Αγγελος Χαριστέας που συνεχίζει την καριέρα του στα γερμανικά γήπεδα με τα χρώματα της Νυρεμβέργης και σύντομα θα βρεθεί πάλι στην Ελλάδα λόγω της διεθνούς αναμέτρησης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τη Σενεγάλη, στις 3 Μαρτίου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει αρχίσει μάλιστα να κάνει τα πρώτα του σχέδια για τη βάφτιση της κορούλας του που θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ελλάδα. Ο Αγγελος Χαριστέας θα πάρει μέρος με την εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής τον Ιούνιο και μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του θα επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου ήδη θα βρίσκεται η Βαρβάρα με τη μικρή για να κάνουν τη βάφτιση. Πιθανότατα στο Στρυμονικό Σερρών. Οσο για το όνομα αυτής; Μα, φυσικά, Καλλιόπη. Ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής και η γυναίκα του θα της χαρίσουν το όνομα της μητέρας του. Καλλιόπη Χαριστέα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: