Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Υπερατλαντική διασκέδαση

Το όνομά του (ψευδώνυμο, δηλαδή!) είναι χαρακτηριστικό, όπως άλλωστε και η πολύ καλή χορευτική ξένη μουσική που παίζει.

Ο DJ Gogos λοιπόν από το Space της Μυκόνου όπου είναι ο resident DJ, κάθε καλοκαίρι ξεσηκώνει όχι μόνο τους εν Ελλάδι Ελληνες, αλλά και τους διψασμένους για κέφι και ανελέητο χορό ομογενείς και ξένους θαμώνες του σούπερ κλαμπ της Μυκόνου, όπως τον «ταγμένο» θαμώνα του Space, τον εκ Κουβέιτ Hassan. Αυτό κάνει όμως και στα κλαμπ του εξωτερικού, όπως το Central, το πιο διάσημο στέκι της Αστόρια από το οποίο έχουν περάσει για να πιουν το ποτό τους ή να κάνουν live εμφάνιση οι πιο γνωστοί Ελληνες τραγουδιστές (βλέπε Βίσση, Βανδή, Κοκκίνου, Ρέμος, Ρουβάς κοκ).

Σήμερα λοιπόν το πάρτι στο Central θα έχει μυκονιάτικη αύρα με τον DJ Gogos από το Space και θα σας μεταφέρουμε το κλίμα αφού τυγχάνει να είμαστε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού - μα, πού αλλού θα φτάσει αυτή η στήλη, μέχρι τον πλανήτη Αρη! Επιστρέφουμε όμως στον πλανήτη Γη και την Αθήνα όπου και εδώ τα πάρτι δίνουν και παίρνουν. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει σίγουρα Venue, το οποίο φιλοξενεί από το εξωτερικό τους Γερμανούς 2 Many DJ με house διαθέσεις.

Το Blend, από την άλλη, φέρνει αύριο τον Sven Vath για τους φανατικούς των πιο hard ήχων. Αν πάλι προτιμάτε κάτι πολύ πιο mainstream, για να γουστάρουν όλοι στην παρέα, από τους φανατικούς των ελληνικών μέχρι τους λάτρεις των χορευτικών ποπ-ντίσκο-r'n'b, τότε τραβήξτε προς Πειραιά, όχι για να δείτε αν κουνιούνται οι βάρκες, αλλά πόσο κουνιούνται ή μάλλον χτυπιούνται στο χορό οι θαμώνες του Free club που είναι από τα κορυφαία στο είδος του στα νότια προάστια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: