Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Hilary Duff: Δαχτυλίδι αρραβώνων ενός εκατομμυρίου

H Hilary Duff αρραβωνιάστηκε και «με το παραπάνω» αφού ο καλός της, ο Mike Comrie, παίκτης του χόκεϊ στον πάγο της έκανε δώρο ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι που του κόστισε 1 εκατομμύριο δολάρια. Είναι προφανώς το ένα από τα δέκα εκατομμύρια που έλαβε για τριετές συμβόλαιο με την ομάδα Edmonton Oilers. Το δαχτυλίδι ήταν μονόπετρο princess-cut 14 καρατίων και το αγόρασε από κοσμηματοπωλείο στο Las Vegas. Μετά από δύο χρόνια σχέσης ο Comrie έκανε πρόταση στην 22χρονη πρώην πρωταγωνίστρια του Disney show, στις πρόσφατες διακοπές τους στη Χαβάη.
Εκτός από το γάμο που σχεδιάζουν, είναι πολύ κοντά στο να αγοράσουν ένα σπίτι στο Beverly Hills αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτά τα χρήματα δεν χρειάζεται να προκύψουν απαραίτητα από το συμβόλαιο του γαμπρού, καθώς εκτός από παίκτης είναι και κληρονόμος μιας καναδέζικης αυτοκρατορίας επίπλων, της “Brick”. Έτσι ο Comrie είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος με την αγαπημένη του. Το 2007, λίγους μήνες αφότου είχαν γίνει ζευγάρι, της είχε χαρίζει μία Mercedes αξίας 100.000 δολαρίων.

Επιμέλεια: Ελένη Σενδόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: