Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Αστέρια σε... prive στιγμές

Ανέκδοτες φωτογραφίες από τη χρυσή εποχή της Μπριζίτ Μπαρντό και του Ρίτσαρντ Μπάρτον θα έχουν την ευκαιρία να δουν όσοι επισκεφτούν το Λονδίνο τις ερχόμενες βδομάδες. Ο 71χρονος φωτογράφος Τέρι Ο’ Νιλ ανέσυρε από το προσωπικό αρχείο του ξεχασμένο υλικό από την περίοδο κατά την οποία συναναστρεφόταν με τα μεγαλύτερα ονόματα της σοουμπίζ.

Πρόκειται για αστέρες που μεσουράνησαν τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, με τους οποίους ο Βρετανός φωτογράφος είχε καταφέρει να συνάψει προσωπικές σχέσεις. Το καλό φιλικό κλίμα μεταξύ τους είχε ως αποτέλεσμα πόζες που όμοιες δεν είχαν την ευκαιρία να τραβήξουν άλλοι μεγάλοι φωτογράφοι της εποχής.

Σε μία από αυτές, για παράδειγμα, ο Ρίτσαρντ Μπάρτον εμφανίζεται μέσα στην μπανιέρα του. Ηταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Staircase» το 1969 και, όπως αποκάλυψε ο Ο’ Νιλ, ο ηθοποιός διένυε την καλύτερη περίοδο της σχέσης του με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η οποία εμφανιζόταν συχνά-πυκνά στο στούντιο. Εβρισκε ιδιαίτερα διασκεδαστικό το ρόλο του Μπάρτον ως ομοφυλόφιλου κομμωτή και τον κορόιδευε με κάθε αφορμή, όπως και τον συμπρωταγωνιστή του Ρεξ Χάρισον.

Σε μία άλλη φωτογραφία ο Βρετανός φωτογράφος πέτυχε τη Ράκελ Γουελς σε μία από τις καλύτερες σκηνές της ταινίας «Myra Breckinridge» το 1970. Ηταν αυτή που η δημοφιλής σταρ, η οποία υποδυόταν ένα τραβεστί, πιάνει το εσώρουχό της, καθώς της πέφτει! «Ηταν μια πόζα που δεν θα μπορούσε να χαθεί» σχολίασε ο Ο’ Νιλ, ο οποίος μίλησε και για μια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό από τα γυρίσματα της ταινίας «Les Novices» το 1970 στη Γαλλία. «Αν και δεν γνώριζα λέξη στα γαλλικά, ήμουν ο επίσημος φωτογράφος της ταινίας. Μεταξύ των γυρισμάτων έγειρα πάνω από την Μπριζίτ Μπαρντό την ώρα που κοιμόταν. Λες και ήταν προγραμματισμένο, ένας σκύλος πήδηξε πάνω στο κρεβάτι της και έβγαλε τη γλώσσα του. Η Μπριζίτ ξύπνησε αμέσως και άρχισε να γελάει, αλλά είχα προλάβει να βγάλω τη φωτογραφία!» είπε ο Ο’ Νιλ, ο οποίος στα τέλη του μήνα θα βρεθεί σε γκαλερί του Λονδίνου με όλο αυτό το εντυπωσιακό ανέκδοτο υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: