Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

One man show του "Lak" στη Βίσση

Είναι να μην έρθει στο τσακίρ κέφι ο Λάκης Γαβαλάς! Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας πριν από λίγες μέρες βρέθηκε με την παρέα του πρώτο τραπέζι πίστα στο «Αθηνών Αρένα» όπου εμφανίζεται η Αννα Βίσση και ξεφάντωσε για τα καλά! Ετσι και αλλιώς, δεν θα μπορούσε ο Mr «LAK.» να περάσει απαρατήρητος.

Ωστόσο, αυτή τη φορά έκανε τη διαφορά παίρνοντας και το μικρόφωνο! Από την αρχή της βραδιάς φαινόταν ότι ο Λάκης είχε κέφια. Λεπτό δεν σταματούσε να χειροκροτεί την Αννα Βίσση. Δεν ήθελε και πολύ για να μερακλώσει ο επιχειρηματίας. Ετσι, ανέβηκε στην πίστα, άρχισε να χορεύει και η Αννα ξεκίνησε τις αφιερώσεις. Το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα όμως είναι ότι χόρευε χωρίς να... βλέπει. Τι εννοούμε; Είχε δέσει μια μαύρη κορδέλα γύρω από τα μάτια του, χόρευε, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε one man show.

Βέβαια, δεν είναι και τόσο τυχαίο το performance του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Mr «LAK.» έχει κάνει στο παρελθόν μαθήματα χορού και ξέρει να χορεύει πολύ καλά πολλά είδη. Οσο για την Αννα, δεν νοιάστηκε καθόλου που -έστω για λίγο- την επισκίασε. Καμάρωνε τον Γαβαλά, όπως εξάλλου και όσοι διασκέδασαν εκείνη τη βραδιά στο νυχτερινό κέντρο. Πολλοί, δε, σχολίασαν τα τατουάζ του. Για κάποια λεπτά μάλιστα, ο Γαβαλάς είχε γίνει ένα με το μπαλέτο του «Αθηνών Αρένα». Αλήστου μνήμης σκηνικά εκτυλίχθηκαν στο μαγαζί, τα οποία σίγουρα δεν θα ξεχάσει ούτε ο Λάκης, ούτε η Αννα.  ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: