Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Studio με θέα το Αιγαίο

Είναι το πρώτο παγκόσμιας κλάσης συγκρότημα ηχογραφήσεων στην Ελλάδα. Εντάσσεται στην κατηγορία World Class 5 και μοιάζει περισσότερο με ένα χλιδάτο ξενοδοχειακό κατάλυμα παρά με στούντιο όπου μπορείς να πας και να γράψεις μουσική και τραγούδια. Το Black Rock Studio βρίσκεται στη Σαντορίνη, ανήκει σε Ελληνα και βραβεύτηκε ως το καλύτερο καινούργιο στούντιο στον κόσμο. Ετοιμάζεται να υποδεχτεί φίρμες όπως ο Robbie Williams και οι U2, και σήμερα μας ανοίγει αποκλειστικά τις πόρτες του για να ανακαλύψουμε μαζί τις ανέσεις και τις χλιδές που κρύβει.
Βλέποντάς το απέξω μοιάζει με μια πανάκριβη νησιώτικη βίλα. Με το που αντικρίζεις την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο, μένεις εκστατικός. Μπαίνοντας στο εσωτερικό δυσκολεύεσαι να επιλέξεις. Θα το χαρακτηρίσεις ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή ένα μοναδικής ποιότητας στούντιο. Κρίνοντας από τα πέντε δωμάτια-σουίτες του, που έχουν διάφορες ανέσεις και βλέπουν στη μεγάλη πισίνα όπου μπορείς να χαλαρώσεις με θέα στο ηφαίστειο, τολμάς να γείρεις την πλάστιγγα στην πρώτη επιλογή. Ομως όταν μπεις στα ενδότερα και ειδικά όταν βρεθείς μπροστά στην τεράστια κονσόλα ηχογράφησης που δεσπόζει στον χώρο, αλλάζεις γνώμη...
«Τα Black Rock Studios είναι ένα μοναδικό studio complex στη Σαντορίνη. Η βίλα που τα φιλοξενεί είναι σε παραδοσιακή αισθητική. Κυκλαδίτικο στιλ και τεχνολογία παντρεύτηκαν, και προέκυψε το αποτέλεσμα που αρέσει σε πολλούς πρωτοκλασάτους μουσικούς και παραγωγούς του κόσμου» λέει ο Κώστας Καλημέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: