Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Με ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Κοτρώτσου στις 27 Απριλίου

Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος μπορεί να αποχώρησε από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (αλήθεια τι έγινε το 13) του Αιμίλιου Λιάτσου αλλά πήρε μαζί του το αθλητικό ένθετο. Με αυτό το "όπλο΅ προχώρησε στη δημιουργία εκδοτικής εταιρίας με απώτερο σκοπό να κυκλοφορήσει και εβδομαδιαία κι αργότερα ίσως και ημερήσια εφημερίδα.

Φιλόδοξος ο στόχος αλλά το πρώτο βήμα το έκανε με την κυκλοφορία της εφημερίδας για το στοίχημα που μοιράζεται δωρεάν από τα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ μια και δεν προβάλει ανταγωνιστική εταιρία του οργανισμού.

Το δεύτερο βήμα λέγεται ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και θα είναι η εβδομαδιαία εφημερίδα στην οποία έχει πάρει αρκετούς από τους συναδέλφους του στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ της Γιάννας. Μαζί του ο Μ. Ζαχαράτος αλλά και ο καλός τεχνικός διευθυντής Νίκος Ντούγιας.

Στις 27 Απριλίου, αν όλα πάνε καλά, η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ θα βρίσκεται στα περίπτερα και από εκεί θα δίνει ραντεβού κάθε Σάββατο στους αναγνώστες.

Με την πολιτική των προσφορών δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει αλλά αναμένεται να μην μείνει έξω από το παιχνίδι ο Κοτρώτσος που πιστεύει ότι η αγορά του Σαββάτου είναι το μέλλον της διαφημιστικής αγοράς μια και η Κυριακή είναι κορεσμένη από έντυπα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: