Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

«Το πιστόλι αποδείχθηκε νεροπίστολο»

Σφοδρή αντιπαράθεση προκάλεσε στη Βουλή και στη συνεχιζόμενη συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο η κριτική της αντιπολίτευσης για τα επιτόκια δανεισμού στις κινήσεις των τελευταίων ημερών.
«Η ΝΔ παραμένει αδιόρθωτη, χωρίς να θέλει να παραδεχθεί την χειρίστη κατάσταση στην οποία έφερε την οικονομία», τόνισε παρεμβαίνοντας ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ενώ λίγο νωρίτερα η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη απέρριψε τους ισχυρισμούς βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ότι η ΝΔ επιχαίρει για τη σημερινή κατάσταση.
«Ψυχραιμία», συνέστησε ο κ. Παπακωνσταντίνου, προσθέτοντας ότι δεν είναι δυνατόν ό,τι συζητείται σε έναν οργανισμό στην Ουάσιγκτον να προκαλεί θόρυβο στην Αθήνα.

Ο διάλογος ξεκίνησε από τον εισηγητή της ΝΔ Θεόδωρο Καράογλου που είπε ότι «είναι η πρώτη φορά στην τελευταία εικοσαετία που η χώρα δεν μπόρεσε να δανειστεί», αναφερόμενος στη χθεσινή επανέκδοση του 20ετούς ομολόγου, όπου ο ΟΔΔΗΧ ήθελε να αντλήσει έως ένα δισ. ευρώ, αλλά τελικά συγκέντρωσε 390 εκατ. ευρώ.
Ακολούθησε ο αγορητής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, που χαρακτήρισε τα επιτόκια δανεισμού στο νέο 7ετές ομόλογο που εκδόθηκε προχθές «ως ψυχρολουσία για την κυβερνητική προπαγάνδα για γρήγορη αποκλιμάκωση των επιτοκίων».
«Το πιστόλι αποδείχθηκε νεροπίστολο», συνέχισε ο κ. Παπαδημούλης

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: