Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Η... διεθνής καριέρα της Τζούλιας

Για διεθνή καριέρα ετοιμάζεται η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς το «απαγορευμένο» της DVD θα κυκλοφορήσει και στο εξωτερικό. Το επίμαχο DVD, που επί αρκετές ημέρες απασχολεί τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ ήδη έχει γίνει ανάρπαστο και στην Κύπρο, θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες, αφού ο παραγωγός και κάτοχος -πλέον- των δικαιωμάτων του καυτού υλικού, Δημήτρης Σειρηνάκης ετοιμάζεται να κάνει την ταινία διεθνή επιτυχία.

«Το DVD θα κυκλοφορήσει και σε χώρες του εξωτερικού. Δεν ξέρω ακόμη πού, αλλά είναι μέσα στα άμεσα σχέδιά μου», δήλωσε στην «Espresso» ο παραγωγός της εταιρείας αισθησιακών ταινιών Sirina. Ο Δημήτρης Σειρηνάκης χθες κατέθεσε στο Σώμα Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών τιμολόγια, παραστατικά, συμβόλαια και διπλότυπα. «Κατέθεσα, όπως όφειλα, όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν πως δεν υπάρχει καμία παρατυπία. Ολα όσα ακούστηκαν περί ναρκωτικών και διακίνησης παιδικής πορνογραφίας είχαν στόχο τη συκοφαντία μου. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: