Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ε. Μενεγάκη: Oι μέρες στην Κάρυστο με τα 3 παιδιά της!

Την προηγούμενη εβδομάδα η γνωστή παρουσιάστρια ταξίδεψε στην Κάρυστο με τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο και τα 3 της παιδιά, τον Άγγελο, την Λάουρα και την Βαλέρια.

Και ο λόγος; Για να συναντήσει την μητέρα της η οποία βρίσκεται στην Εύβοια από τις αρχές του καλοκαιριού. Ας μην ξεχνάμε ότι η ωραία Ελένη πηγαίνει κάθε καλοκαίρι για λίγες μέρες στην Εύβοια απ' όπου κατάγεται.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Ciao” η στοργική μαμά απόλαυσε τα μπάνια της μαζί με τα παιδιά της, επιλέγοντας όμως απομακρυσμένες παραλίες.


Ως γνωστόν η διάσημη παρουσιάστρια έχει αγοράσει διαμερίσματα στην περιοχή μπροστά στη θάλασσα και επισκέπτεται κάθε χρόνο το συγκεκριμένο μέρος με την οικογένειά της, επιλέγοντας όμως να κολυμπήσει σε απομακρυσμένες παραλίες.

Όσο για τον σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο, δεν μπόρεσε να τη συνοδεύσει καθώς έπρεπε να βρίσκεται στην οικολογική ξενοδοχειακή του μονάδα στην Άνδρο.

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην Αθήνα μαζί με τις δυο της κόρες το απόγευμα της Τρίτης, ενώ λίγες ώρες μετά επέστρεψε και ο αδερφός της που προτίμησε να περάσει λίγες ακόμα ώρες με την παρέα του.

Αυτές τις μέρες η 41χρονη οικοδέσποινα της εκπομπής "Καφές με την Έλενη" βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία με τους στενούς της συνεργάτες συζητώντας για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν την επόμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: