Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Έκρηξη βόμβας με νεκρό και τραυματίες στα Πατήσια


Βόμβα εξερράγη, μάλλον στα χέρια 15 χρονου αφγανού,που (συμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις) έψαχνε στα σκουπίδια  με αποτέλεσμα να διαμελιστεί ο ίδιος και να τραυματιστεί σοβαρά η μητέρα του 45 χρόνων και το 10χρονο αδελφάκι του..

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες το περιστατικό συνέβη στην διασταύρωση των οδών Πολίτη 10 και Ιακωβάτων 61, σε κτίριο της Σχολής Δημόσιας Επιμόρφωσης στα Πατήσια, όπου στεγάζεται το Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης, περίπου στις 10:40 το βράδυ της Κυριακής.

«Αυτοί οι δολοφόνοι μας θεωρούν όλους εχθρούς τους. Αυτοί οι δολοφόνοι είναι απέναντι στην ελληνική κοινωνία», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο οποίος μετέβη στο σημείο της έκρηξης..
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Αντιτρομοκρατικής ΔΕΝ έγινε καμια προειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας .
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: