
Η σχολή Chef Διεθνούς και Ελληνικής Κουζίνας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, υποστηρίζει τη διοργάνωση ενός νέου σεμιναρίου με θέμα «Μεξικάνικη Κουζίνα».
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 8 ώρες και θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Μαρτίου 2010. Εισηγητής του εξειδικευμένου αυτού σεμιναρίου είναι ο κος Θωμάς Μπακοδήμος.
Οι θεματικές ενότητες τους σεμιναρίου περιλαμβάνουν: 1η η ημέρα: Παρουσίαση των υλικών που χρησιμοποιούνται στη Μεξικάνικη κουζίνα, Παρασκευή και παρουσίαση Μεξικάνικων πιάτων προσαρμοσμένων στην Ελληνική Κουζίνα, Greek - Mex. ημέρα: Γνωριμία με την κουλτούρα της Μεξικάνικης κουζίνας, Παρασκευή και παρουσίαση των κυριότερων αυθεντικών εθνικών συνταγών του Μεξικού. 2
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 8 ώρες και θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Μαρτίου 2010. Εισηγητής του εξειδικευμένου αυτού σεμιναρίου είναι ο κος Θωμάς Μπακοδήμος.
Οι θεματικές ενότητες τους σεμιναρίου περιλαμβάνουν: 1η η ημέρα: Παρουσίαση των υλικών που χρησιμοποιούνται στη Μεξικάνικη κουζίνα, Παρασκευή και παρουσίαση Μεξικάνικων πιάτων προσαρμοσμένων στην Ελληνική Κουζίνα, Greek - Mex. ημέρα: Γνωριμία με την κουλτούρα της Μεξικάνικης κουζίνας, Παρασκευή και παρουσίαση των κυριότερων αυθεντικών εθνικών συνταγών του Μεξικού. 2
Info: X. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ. 210 3800 300, υπεύθυνη κα Καββαδά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου