Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Τρομοκράτης ο νεκρος της Δάφνης;


Τρομοκράτης, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, είναι ο νεκρός από την συμπλοκή με αστυνομικούς που έγινε τα ξημερώματα στην Δάφνη.

Όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία ο νεκρός δεν είναι απλά ληστής, όπως αρχικά είχαν νομίσει οι αστυνομικοί αλλά έχει πλούσιο παρελθόν και δράση στους αναρχικούς χώρους.

Η ανταλλαγή πυροβολισμών έγινε στις 4:40 π.μ. στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου και Μακρυγιάννη στη Δάφνη, σε έλεγχο υπόπτων ατόμων από αστυνομικούς. Οπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ένας από τους υπόπτους τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης, που περνούσε από το σημείο, είδε μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο δύο άτομα τα οποία θεώρησε ύποπτα και επιχείρησε να τα ελέγξει. Οι άγνωστοι όμως, βγήκαν από το ΙΧ αυτοκίνητο, πυροβολώντας εναντίον των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο ένας από τους δύο ενόπλους, ενώ ο άλλος κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Όπως διαπιστώθηκε, το ΙΧ αυτοκίνητο ανήκει σε κάτοικο της περιοχής και εκτιμάται ότι οι δράστες ετοιμάζονταν να το κλέψουν.

Πάνω στο νεκρό βρέθηκε ένα περίστροφο και μία χειροβομβίδα.

Στον τόπο της αιματηρής συμπλοκής βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: