Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 24 Απριλίου 2010


Τζούλια όπως... Τσιτσιολίνα

Του ΗΛΙΑ ΚΑΝΕΛΛΗ
Ολόκληρο τον Μάρτιο, το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος γινόταν ο αγαπημένος προορισμός πολλών ευρωπαίων δημοσιογράφων. Στις 10 Μαρτίου έφτασε και το δημοσιογραφικό κλιμάκιο του έγκυρου γερμανικού «Spiegel» με συγκεκριμένο στόχο. Οι Γερμανοί θα παρακολουθούσαν τη ζωή μιας αντιπροσωπευτικής ελληνικής οικογένειαςμέσα στο δυσμενές για την οικονομία κλίμα. Αλλά έκαναν και μια μικρή παρέκκλιση. Πείστηκαν, δηλαδή, ότι αξίζει τον κόπο να ασχοληθούν και με το φαινόμενο Τζούλια Αλεξανδράτου. Ηταν το πρώτοπρόσωπο της σύγχρονης Ελλάδας-σε-κρίση που έδωσε εκτεταμένη συνέντευξη σε γερμανικό ενημερωτικό μέσο. 

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν φαινόμενο πριν γυρίσει το πασίγνωστο ανά την Ελλάδα επίμαχο πορνοβίντεο, όπου πρωταγωνιστούσε με γκεστ σταρ έναν μαντράχαλο και μια σαμπάνια. Πριν γίνει πορνοστάρ, είχε απασχολήσει αρκετά τη ροζ πλευρά της τηλεόρασης και τα κουτσομπολίστικα έντυπα. Νέα και ωραία, νικήτρια στο παρελθόν σε διαγωνισμό ομορφιάς, έγινε δημόσιο πρόσωπο χάρη σε κάποιες ασαφείς επιδόσεις της στο τραγούδι αλλά και λόγω της έκθεσης εκ μέρους της ιδιωτικών στιγμών της. Ζούσε για τη δημοσιότητα. Μόνο. Σκανδαλίζοντας με το σώμα της και τις συμπεριφορές της. Η εξέλιξή της δεν πρόδωσε όσους είχαν από αυτή μεγάλες προσδοκίες. Αλλά η φήμη την προίκισε με έπαρση. Δεν θέλει και πολλά για να την ψωνίσει κανείς.  
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: