Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 5 Απριλίου 2010


postheadericon Οι Τζέιμς Μποντ της εφορίας

ΚΑΙ «μυστικούς φορο-πράκτορες» ρίχνει στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής το υπουργείο Οικονομικών. Με ειδική διάταξη που έχει συμπεριληφθεί στο φορολογικό νομοσχέδιο, οι ελεγκτές της εφορίας θα μπορούν να υποδύονται τους πελάτες, τους συναλλασσόμενους, τους εισαγωγείς ή τους εξαγωγείς, προκειμένου να συλλάβουν φοροφυγάδες, αλλά και επίορκους εφοριακούς.

ΚΑΙ «μυστικούς φορο-πράκτορες» ρίχνει στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής το υπουργείο Οικονομικών. Με ειδική διάταξη που έχει συμπεριληφθεί στο φορολογικό νομοσχέδιο, οι ελεγκτές της εφορίας θα μπορούν να υποδύονται τους πελάτες, τους συναλλασσόμενους, τους εισαγωγείς ή τους εξαγωγείς, προκειμένου να συλλάβουν φοροφυγάδες, αλλά και επίορκους εφοριακούς.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: