Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Τον Μάιο στον ΑΝΤ1... θα χυθεί αίμα. Oχι δεν πρόκειται για μεταγραφική βόμβα και εσωτερικές αλληλοεξοντώσεις αλλά για το «True blood», μια νέα «αιματηρή» σκοτεινή σειρά φαντασίας όπου οι βρικόλακες συμβιώνουν με ανθρώπους. O,τι περίπου συμβαίνει και στην πραγματικότητα, μόνο που στην περίπτωση του True blood οι τηλεθεατές μπορούν να απολαύσουν τη σειρά ως? την τελευταία σταγόνα.

Η πιο επιτυχημένη σειρά του HBO μετά τους θρυλικούς «Σοπράνος» με 12,4 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο, έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους σε πάνω από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει βραβευθεί με ΕΜΜΥ (Καλύτερο Casting Δραματικής Σειράς), με Χρυσή Σφαίρα (Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία Δραματικής Σειράς) και πολλά ακόμα βραβεία, ανάμεσά τους και το People’s Choice Award «Favorite TV Obsession».
  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια: