Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010


Γάμος και γεννητούρια για τη "γαζέλα"

Παραμυθένιος γάμος και άφιξη του πελαργού για τη Ναόμι Κάμπελ και τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο αγαπημένο της, Βαντισλάφ Ντορονίν, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η «μαύρη γαζέλα της μόδας» είπε το «ναι» στον σύντροφό της, με τον οποίο γνωρίστηκε πριν από δύο χρόνια στην Κυανή Ακτή. Ηδη εγκαταστάθηκε στη Μόσχα όπου θα γεννήσει το παιδί που φέρεται να κυοφορεί. Το μόνο που απαίτησε από τον αγαπημένο της ήταν τον τοκετό να αναλάβει ο Βρετανός γυναικολόγος της. Η επιθυμία της ήταν διαταγή για τον Ντορονίν, έναν άντρα που με το παγωμένο βλέμμα του μοιάζει με πρωταγωνιστή γουέστερν.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Ρώσος μεγιστάνας δεν χαλάει χατίρια στη Ναόμι, καθώς τη θεωρεί το «όχημά» του για να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα στη Δύση. Αν και είναι ένας από τους πιο πλούσιους επιχειρηματίες της Ρωσίας και ανήκει στον κύκλο των φίλων του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο «βασιλιάς των κατασκευαστικών» παραμένει... άγνωστο πρόσωπο στην υπόλοιπη Ευρώπη και τις ΗΠΑ, σε αντίθεση με τον στενό του φίλο, Ρομάν Αμπράμοβιτς.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: