Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 24 Απριλίου 2010


Η Ρούλα Κορομηλά κάνει δυναμικό comeback στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η μεγάλη κυρία της TV έχει ήδη βάλει το δικό της τηλεοπτικό στοίχημα, να τρελάνει τα μηχανάκια της AGB και είναι αποφασισμένη να το κερδίσει με πολύ κόπο, ιδρώτα και εξαντλητικές πρόβες. Το «Greek idol» αποκτάει με την παρουσία της ένα διαφορετικό «τηλεοπτικό βάρος»... Κι έχει πολλά μυστικά «όπλα» στη φαρέτρα της!

Εκτός από τους λαμπερούς και διάσημους καλεσμένους της, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος που θα κάνει ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή της, η Καλομοίρα, ο Νίκος Καρβέλας και η Αννα Βίσση που θα ακολουθήσουν μετά το «καλύτερο παιδί», κοντά της έχει ανθρώπους που γνωρίζουν την τηλεόραση όπως την παλάμη τους... Από μακιγιέρ που έχουν «φάει» την τηλεόραση με το... κουτάλι, από ενδυματολόγους όπως η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, μέχρι επαγγελματίες cameramen, που δεν χαμπαριάζουν από... δηλητηριώδη gossip.



ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: