Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010


Πριν από μισό χρόνο η Λασκαρίνα Ζάκου από τη Θεσσαλονίκη δεν είχε ιδέα για το πώς μπορεί να ανοίξει έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Σήμερα μπορεί να «σερφάρει» με άνεση στο Ιντερνετ, όπου μπορεί να διαβάζει τις εφημερίδες, να βρίσκει συνταγές μαγειρικής και να ψάχνει για θεατρικές παραστάσεις. Μάλιστα, οι συμφοιτητές της την έχουν ως πρότυπο και δηλώνουν κατάπληκτοι γιατί όπως λένε, «παίζει το κομπιούτερ στα δάχτυλα».
Hackers 
Η κ. Ζάκου, καθώς και ακόμα περίπου 100 ηλικιωμένοι πρόκειται να παραλάβουν την ερχόμενη Παρασκευή τα πτυχία τους στην «Επικοινωνία και εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες», μετά τα μαθήματα που παρακολούθησαν στον δήμο Εχεδώρου, στο πλαίσιο του Πανεπιστημίου για την Τρίτη Ηλικία. Ο θεσμός, που εφαρμόζεται στο εξωτερικό, αγκαλιάστηκε από άνδρες και γυναίκες ηλικιών άνω των 60 ετών, που είτε μόνοι τους είτε με τους συντρόφους τους αποφάσισαν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα και να ξεπεράσουν τις όποιες φοβίες είχαν για τις νέες τεχνολογίες.ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: