Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010


Είναι κούκλες και ξεσηκώνουν τους εφήβους με κάθε τους εμφάνιση. Τα τραγούδια τους ακούγονται σε κάθε πάρτι, ωστόσο το πρότυπο που περνούν, ειδικά στα κορίτσια, προβληματίζει. Κορυφαίοι επιστήμονες, όπως η δόκτωρ Τζέιν Μακάρτνεϊ, αλλά και η δική μας Λίντα Παπαδοπούλου, σημαίνουν συναγερμό λέγοντας ότι σταρ όπως η Lady Gaga, η Ριάνα και άλλες αποτελούν απειλή τόσο για την ψυχική όσο και για τη σωματική υγεία των μικρών κοριτσιών.

Σε όλο τον κόσμο είναι χιλιάδες τα κορίτσια που αρέσκονται να ακούνε μουσική. Το θέμα είναι πώς επηρεάζονται τελικά από τα ακούσματα αλλά και από τους ερμηνευτές. Οταν οι έφηβες κοπέλες βομβαρδίζονται από σεξουαλικά μηνύματα που υποτίθεται ότι αποτελούν must, μάλλον υπάρχει πρόβλημα. Οταν διάσημες τραγουδίστριες υμνούν το σεξ παρουσιάζοντάς το ως το μοναδικό πράγμα που αξίζει για μια γυναίκα, σύμφωνα με τους ειδικούς, τα μικρά κορίτσια παγιδεύονται χωρίς να το καταλαβαίνουν. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: