Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 18 Μαΐου 2010


Οι δύσκολες ώρες του Τόλη Βοσκόπουλου




«Οι άντρες δεν μιλούν πολύ» τραγούδαγε πριν από χρόνια ο Τόλης Βοσκόπουλος και τώρα, μετά το σάλο που έχει προκληθεί με τα χρέη του στην εφορία, έχει κλειστεί στον εαυτό του και δε λέει κουβέντα!

Το… αρσενικό το άγριο, το παιδί από την Κοκκινιά και τα Λεμονάδικα, ο άνδρας ο σκληρός που παλιότερα ξεκαθάριζε στους δημοσιογράφους ότι είναι από τους άνδρες που αν βγάλουν το πιστόλι θα τραβήξουν και τη σκανδάλη, αυτή τη φορά λύγισε και δεν έχει κουράγιο ούτε να το βγάλει από την τσέπη του!!!

Την τσέπη του, που σύμφωνα με φίλους του, μάλλον τρύπια ήταν, γιατί ο… «άρχοντας» της νύχτας ποτέ δεν είχε καλή σχέση με το χρήμα και ποτέ δεν έκανε κράτει!!! Και να τώρα τα αποτελέσματα!!!! Και χρεωμένος και στον πάγο από τη σύζυγο, που για χάρη του έχασε το υπουργιλίκι!!!

«Έγινα 55 χρονών και το μόνο πράγμα που με απασχόλησε στη ζωή μου ήταν να διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου και το κυριλίκι μου», είχε δηλώσει κάποτε ο Τόλης και τώρα βλέπει την αξιοπρέπεια αυτή να θίγεται και στα μάτια των ανθρώπων που τον ξέρουν να μην είναι πια ο Τόλης που ήξεραν. 


ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: