Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010


Η υπόθεση του Βοσκόπουλου είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου των φοροφυγάδων.Την ώρα που μισθωτοί και συνταξιούχοι σφίγγουν το ζωνάρι για να περιοριστεί το δημοσιονομικό έλλειμμα, οι ανείσπρακτοι φόροι ανέρχονται στα 65 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσό που καλύπτει την «τρύπα» και, μάλιστα, δύο φορές!

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος χρωστούσε 5,5 εκατ. ευρώ, δεν είναι που αγνοούσε την ύπαρξη της Εφορίας τα τελευταία 17 χρόνια. Αυτό που προβληματίζει είναι ότι υπάρχουν πολλοί ακόμα «Τόληδες» που βγήκαν από το «παραθυράκι» της εφορίας.

Για την κατάσταση ευθύνεται το εθνικό μας κράτος, που προσφέρει από μόνο του «παραθυράκια» και διεξόδους σε όσους φοροδιαφεύγουν.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, για παράδειγμα, την εποχή που μεσουρανούσε και ούτε αυτός γνώριζε πόσα έβγαζε, έκανε το εξής: Πριν από κάθε συναυλία του, άνθρωποι του περιβάλλοντος του έστηναν ομόρρυθμες και ετερόρρυθμες εταιρίες , τις οποίες διέλυαν αμέσως μετά την συναυλία. Με αυτόν τον τρόπο δεν έδιναν δεκάρα στο κράτος!!!

Και αυτή είναι μια μεμονωμένη περίπτωση. Βάλε και τις άλλες…

Το αποτέλεσμα; 65 δις ευρώ βρίσκονται στα δικαστήρια και στις ληξιπρόθεσμες οφειλές, αντί να δίνονται σε μισθούς και συντάξεις. Και αυτό, γιατί προσφεύγουν, με τις ευχές του Κράτους, στην Δικαιοσύνη και επικαλούνται αδυναμία πληρωμής. Φτωχαδάκια και αυτοί σαν τον Τόλη! ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: