Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 18 Μαΐου 2010


Με τις αντιδράσεις δημάρχων και πολιτών να οξύνονται σε όλη την ελληνική περιφέρεια και την αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης να παίρνει νέες διαστάσεις κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου που ξεκινά σήμερα στη Βουλή, ο «Καλλικράτης» κινητοποιεί, συσπειρώνει αλλά και διχάζει την ελληνική κοινωνία.
Από την Κέρκυρα έως την Ορεστιάδα και από την Κρήτη ως την Κοζάνη επικρατεί αναταραχή. Η γκάμα των αντιδράσεων ποικίλλει από δήμο σε δήμο και από νομό σε νομό. Ο αποκλεισμός των εθνικών οδών (Σιάτιστα), των αεροδρομίων (Αλικαρνασσός Ηρακλείου), του οδοντωτού σιδηροδρόμου Καλαβρύτων (Διακοφτό – Ακράτα), οι επιθέσεις σε γραφεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (Δριβελέγκας – Χαλκιδική) και η «επικήρυξη» άλλων που θεωρούνται ως υπεύθυνοι για την απώλεια της πολυπόθητης έδρας (Βάρδα – Κατρίνης), είναι μερικά μόνο απ όσα συμβαίνουν στους «Καποδιστριακούς» δήμους, οι οποίοι αρνούνται να συνενώσουν τη μιζέρια τους, μέσα από τη νέα διοικητική μεταρρύθμιση.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ BLOG ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: