Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010


Ούτε ένα βήμα πίσω δεν κάνουν οι δήμοι Ελληνικού, Αλίμου Αργυρούπολης και Γλυφάδας, εμμένοντας στην δημιουργία ενός ενιαίου μητροπολιτικού πάρκου στο Ελληνικό, που θα γίνει ολόκληρο πράσινο, χωρίς τη συνοδεία τσιμέντου που προέβλεπε το σχέδιο της προηγούμενης κυβέρνησης και που φαίνεται να μην μεταβάλλεται ριζικά και από την νυν υπουργό Περιβάλλοντος κ. Τίνα Μπιρμπίλη. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η υπουργός υπερασπίστηκε την ανάγκη να μην γίνει όλος ο χώρος πράσινο, προτείνοντας να «πρασινίσουν» μόνο 4.500 στρέμματα από τα περίπου 6.000 στρέμματα του πάρκου στα πρότυπα του Central Park. Διαφαίνεται μάλιστα ότι το Ελληνικό είναι από τα θέματα που δεν εντάσσονται στην «καυτή» ατζέντα της κ. Μπιρμπίλη και ελλείψει πόρων  μπορεί να περιμένει.  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ PROTOTHEMAGR, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: