Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Κατασχέθηκαν 203 τόνοι ακατάλληλων τροφίμων

Οι ελεγκτικές υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ανακάλυψαν και απαγόρευσαν την είσοδο σε 203 τόνους ακατάλληλων τροφίμων. Τα τρόφιμα αυτά που προέρχονται από Τρίτες Χώρες κρίθηκαν ακατάλληλα και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία.

Στα προϊόντα που κατασχέθηκαν ήταν: 8.3 τόνοι κατεψυγμένες γαρίδες, 80 τόνοι σταφίδες, 11,8 τόνοι πεπόνια,20 τόνοι αμύγδαλα, 25 τόνοι πιστάκια νε κέλυφος, 19,5 τόνοι αραχίδες χωρίς κέλυφος, 2,1 τόνοι αμπελόφυλλα σε άρμη, 6,9 τόνοι καρποί, 20 τόνοι αχλάδια και 10 τόνοι αποξηραμένα βερίκοκα.

Σύμφωνα με την αρμόδια υπουργό κ.  Κ. Μπατζελή, η υγεία των καταναλωτών δεν είναι διαπραγματεύσιμο αγαθό και δεν μπορεί να θυσιάζεται στο βωμό του εύκολου κέρδους, γι΄αυτό και θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: