Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Αυτές τις ημέρες ας φροντίσουμε να μοιράσουμε απλόχερα περισσότερη αισιοδοξία


"Αυτές τις ημέρες ας φροντίσουμε να μοιράσουμε απλόχερα περισσότερη αισιοδοξία, περισσότερη συμπαράσταση, περισσότερη ευαισθησία και πολλή πολλή Αγάπη, για να μπορέσουμε να ζήσουμε όλοι το πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων" αναφέρει σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης και επισημαίνει: " Ο Δήμος Αθηναίων και εγώ προσωπικά, σας ευχόμαστε οι φετινές γιορτές να γεμίζουν ζεστασιά τις καρδιές όλων, και ο νέος χρόνος να φέρει σε όλους αμέτρητες αφορμές χαράς και δημιουργίας.

Και επειδή στο πρόσωπο του κάθε πολίτη βλέπουμε ένα σύμμαχο και συνεργάτη, μαζί με τις ευχές μας σας μοιράζουμε και την έντυπη μορφή της ηλεκτρονικής εφημερίδας του Δήμου Αθηναίων "e-Αθήνα μας", προκειμένου να είστε ενήμεροι για όλες τις δράσεις που καθημερινά υλοποιούμε για να κάνουμε την Αθήνα Πόλη της Ζωής μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: