Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Αυθαίρετα το 70% των καταστημάτων στην παραλία!

Μια αυθαιρετούπολη με δικούς της νόμους και κανόνες, που «πνίγει» το πράσινο και τους ελεύθερους χώρους και δημιουργεί ένα  βασίλειο ασυδοσίας στο παράκτιο μέτωπο, περιγράφουν οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης που συναντήθηκαν την Πέμπτη για να παρουσιάσουν την α΄ φάση της μελέτης για την δημιουργία μητροπολιτικού πάρκου στο Ελληνικό.

«Τέσσερα καταστήματα  από τα οποία τρία κλαμπ (Γαλάζιο  και πρώην Deco και Εnvy και μία πίστα κάρτ είναι παράνομα αλλά το υπουργείο Περιβάλλοντος κατεδάφισε την «Φαντασία» που ήταν κλειστή για 12 χρόνια», αναφέρει ο δήμαρχος Ελληνικού κ. Χρίστος Κορτζίδης και προσθέτει «το πρωί τα σφραγίζουμε και το βράδυ ξανοίγουν παρά το γεγονός ότι βρίθουν πολεοδομικών παραβάσεων, παραβιάσεων χρήσεων γης κ.α» και ζήτησε την στήριξη της πολιτείας από την φάμπρικα των μηνύσεων των επιχειρηματιών που μόνο για το Ελληνικό φτάνουν τις 25. 
Σύμφωνα με τα στοιχεία του επίκουρου καθηγητή της Σχολής Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ κ. Νίκου  Μπελαβίλα, το 70% του παραλιακού μετώπου των τριών χιλιομέτρων (από τον Άλιμο έως την Γλυφάδα) είναι παράνομο. 
 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: