Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010


Φωτό - ντοκουμέντο: ο Ματέο στη Θεσσαλονίκη


Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής η Ελένη Μενεγάκη καθώς ο «Καφές» βρέθηκε για λίγες ημέρες στη συμπρωτεύουσα και έπειτα στη Χαλκιδική. Και ενώ οι πληροφορίες για άφιξη και του Ματέο Πανζτόπουλου έδωσαν και πήραν, τώρα ήρθαν και οι φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Στην νύφη του Θερμαϊκού η Ελένη;
Εκεί και ο Μαθιός...
Τυχαίο;
Δεν νομίζω!

Τα φιλαράκια τα καλά είναι αχώριστα, αφού οιπληροφορίες λένε πως πέρασαν και το weekend μαζί στην Άνδρο. Μάλιστα, αυτή φαίνεται πως ήταν η αιτία η Ελένη να χάσει την πτήση της και να επιλέξει άλλη.

Στα περιοδικά που κυκλοφόρησαν σήμερα, πάντως, υπάρχουν φωτογραφίες με την ξανθιά παρουσιάστρια για ψώνια με τον αδερφό της.

Όπως λένε οι πληροφορίες, περίπου 2 ώρες μετά την άφιξη της Ελενίτσας έσκασε μύτη στην συμπρωτεύουσα και το «κολλητάρι»της! Βλέπετε, μετά τις φωτογραφίες με τα ουζάκια στη Νέα Μάκρη μάλλον δεν θέλουν να ξαναβγεί το παρεάκι τους στα μανταλάκια, οπότε πήραν τα μέτρα τους...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: