Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Ποιος είναι ο «μεγάλος άνδρας» της κυβέρνησης Καραμανλή;Τρόμο στη Ν.Δ., και ιδιαίτερα στο περιβάλλον του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την εμπλοκή πρώην υπουργών στην υπόθεση των μαύρων ταμείων της Siemens. 


Όσοι έχουν γνώση της δικογραφίας εκφράζουν την άποψη ότι πολύ σύντομα θα μπουν για τα καλά στο κάδρο της δικαστικής έρευνας τουλάχιστον τρεις πρώην γαλάζιοι υπουργοί. «Δύσκολα θα τη σκαπουλάρουν», αναφέρει στο «Καρφί» που κυκλοφορεί το Σάββατο, πρόσωπο που είναι σε θέση να γνωρίζει γεγονότα, αλλά κυρίως τα κείμενα της «ύποπτης» αλληλογραφίας. 


Κάποιοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι εξελίξεις να φέρουν την μπάλα στο γήπεδο του ίδιου του Καραμανλή. Συγκεκριμένα, λέγεται ότι υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία, από τα οποία προκύπτει ευθέως εμπλοκή πρώην υπουργού στην υπόθεση. Μάλιστα, ένας από τους λόγους που ο τέως πρωθυπουργός είχε σπεύσει πέρυσι τέτοιο καιρό να κλείσει τη Βουλή, συνδέεται με εμπλοκή του εν λόγω προσώπου. Βάζοντας πρόωρα λουκέτο στις εργασίες της Βουλής, αθώωσε (μεταξύ των άλλων) και τον υπουργό που, με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας, θα πήγαινε χειροπόδαρα μέσα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: