Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Δημοσιογράφοι θύματα ληστείας στο Μουντιάλ

Πανηγύρια και... ληστείες δημοσιογράφων στο Μουντιάλ
Τρεις ξένοι δημοσιογράφοι, δύο πορτογάλοι και ένας ισπανός, έπεσαν θύματα ένοπλης ληστείας χθες το βράδυ στη Νότια Αφρική.
Οι τρεις ρεπόρτερ, από τις Expresso, Global Noticias και Marca, κοιμόντουσαν σε ξενοδοχείο 15 χιλιόμετρα μακριά από το Magaliesburg, όταν οι ληστές διέρρηξαν και εισέβαλαν στα δωμάτια τους, στις 4:00 τα ξημερώματα.
Οι ληστές έκλεψαν λάπτοπ, διαβατήρια, κάμερες, διαπιστεύσεις για το Μουντιάλ και κινητά τηλέφωνα, χωρίς να επιτεθούν σε κανέναν. Τα τρία θύματα είναι μέρος ενός γκρουπ 20 δημοσιογράφων, που μένουν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Nutbush, το οποίο ακολουθεί την αποστολή της Πορτογαλίας.
Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα είναι απομονωμένο, βοήθησε τους ληστές, οι οποίοι πήδηξαν έναν φράχτη για να μπουν μέσα και μετά την ληστεία εξαφανίστηκαν.
Ο Αντόνιο Σιμόες, ο ένας από τους τρεις ρεπόρτερ, δήλωσε: «Ηταν τρομακτικό, κράτησε δύο ή τρία λεπτά το πολύ, αλλά φάνηκε σαν να κράτησε ώρες. Στο τέλος, όταν με κουκούλωσαν και με σημάδεψαν με όπλο στο στήθος για δεύτερη φορά, σκέφτηκα: “Είμαι νεκρός”. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: