Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Μόδα με… ήθος

Τα νέα μέτρα για την σωτηρία του πλανήτη μας αλλά και του… εισοδήματος μας οδεύουν προς μια διαφορετική κατεύθυνση. Βάλτε λοιπόν σε μια τραπεζική θυρίδα τις ακριβές it bags σας και τα κοσμήματα που με πολύ κόπο αποκτήσατε και κρατήστε ένα ψάθινο καλάθι ή μια τσάντα από λευκό καμβά.
Η βιομηχανία της μόδας έχει υιοθετήσει πλέον πράσινες τάσεις και παίρνει μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος. Γνωρίζατε ότι για την καλλιέργεια του βαμβακιού, η προστασία από τα παράσιτα που απαιτείται έχει αυξήσει κατά 25% την χρήση παρασιτοκτόνων; Ότι η βιομηχανία της μόδας καταναλώνει την περισσότερη ποσότητα νερού λόγω της επεξεργασίας και της βαφής των υλικών; Έτσι θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι ποσότητα νερού και τι ποσότητα παρασιτοκτόνων έχει χρησιμοποιηθεί στο φημισμένο τουίντ σακάκι της Chanel των μερικών χιλιάδων ευρώ που όλες ονειρεύεστε να αποκτήσετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: