Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Στη φυλακή οι 2 ανήλικες, για τη δολοφονία του 80χρονου στην Κερκίνη Σερρών

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι δύο ανήλικες οι οποίες κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία με 20 μαχαιριές του 80χρονου άνδρα στην Κερκίνη Σερρών. Τα δύο κορίτσια κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας τους στον ανακριτή υποστήριξαν ότι δεν είχαν κίνητρο την κλοπή ή τη ληστεία και υποστήριξαν ότι δέχτηκαν ερωτικές προτάσεις από τον ηλικιωμένο.

Όπως ανέφεραν, το θύμα όταν τις είδε στο δρόμο τις προέτρεψε να μπούνε στο σπίτι του όπου στη συνέχεια εκτυλίχθηκε το άγριο έγκλημα. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, οι δύο ανήλικες δέχτηκαν από το θύμα ερωτικές προτάσεις και «θόλωσαν» όταν ο 80χρονος επιχείρησε να τις κλειδώσει σ' ένα από τα δωμάτια του σπιτιού. Τη στιγμή εκείνη του επιτέθηκαν και ακολούθησε το αιματηρό επεισόδιο. Όπως είπαν, τα 10 ευρώ τα είχε δώσει ο ηλικιωμένος γιατί «τους είχε ζητήσει να του καθαρίσουν το σπίτι».

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στη δικογραφία περιλαμβάνεται κατάθεση αστυνομικού, ο οποίος υποστηρίζει ότι κατά την προφορική τους εξέταση οι δύο κοπέλες, 15 και 16 χρόνων, ισχυρίστηκαν ότι ο ηλικιωμένος άντρας είχε συμφωνήσει να τους δώσει 50 ευρώ, εάν δέχονταν συνευρεθούν μαζί του ερωτικά. Ωστόσο, όπως ισχυρίστηκαν, στη συνέχεια διαπληκτίστηκαν, γιατί ο 80χρονος ήθελε να... καταβάλει τα χρήματα μετά την ερωτική συνεύρεση, ενώ οι κοπέλες τα ζητούσαν προκαταβολικά. Οι ίδιες είπαν στους αστυνομικούς ότι ήθελαν τα χρήματα για να μπορέσουν να φύγουν από τα σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: