Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη Β. Ελλάδα

Μεγάλες ζημιές στις καλλιέργειες προκάλεσε η χαλαζόπτωση, που έπληξε τον κάμπο της Καβάλας χθες το βράδυ. Περισσότερο επλήγη η περιοχή του δήμου Ορφανού.

   Οι παραγωγοί επισημαίνουν ότι η καταστροφή στα αμπέλια, στις ποικιλίες Σουλτανίνα και Βικτόρια είναι ολοκληρωτική, καθώς το χαλάζι είχε μέγεθος καρυδιού. Από τη νεροποντή που ακολούθησε πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια και και καταστήματα στην παραλία Οφρυνίου.


Έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων εξέδωσε το Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με αυτό «σφοδρές καταιγίδες αναμένονται τις επόμενες ώρες στην ευρύτερη περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου».
Όπως αναφέρει, μετά από ενημέρωση του Μετεωρολογικού Κέντρου Μακεδονίας, το λιμεναρχείο προειδοποιεί για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα εκδηλωθούν μέσα στη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: