Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Υπό μερικό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Χαλκιδική - Δράμα

Φωτογραφία αρχείου Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε σήμερα το μεσημέρι η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική περιοχή στη Χαλκιδική στο Δήμο Σιθωνίας. Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε βιομηχανική περιοχή στη Δράμα.
  Στο έργο της πυρόσβεσης συμμετέχουν 8 οχήματα της πυροσβεστικής με 20 πυροσβέστες, 12 άτομο πεζοπόρο τμήμα ενώ δύο αεροσκάφη πραγματοποιούν ρίψεις νερού.
Επίσης οι πυροσβέστες έπειτα από σκληρή προσπάθεια κατάφεραν να ελέγξουν τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ σε μονάδα συγκέντρωσης ελαστικών αυτοκινήτων στη Βιομηχανική Περιοχή της Δράμας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη.
Στο έργο της πυρόσβεσης συμμετείχαν περισσότερα από δεκαπέντε πυροσβεστικά οχήματα από τη Δράμα, την Καβάλα και τις Σέρρες.
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες, οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή, αλλά και τα ελαστικά που καίγονταν κατέστησαν το έργο των πυροσβεστών ιδιαίτερα δύσκολο.
Αυτή την ώρα, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά είναι υπό έλεγχο, όμως λόγω της φύσης των υλικών βρίσκονται σε επιφυλακή και χρησιμοποιούν ειδικό αντιπυρικό υλικό προκειμένου να αποφύγουν αναζωπύρωση της φωτιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: