Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Χριστίνα Χριστοφάκη «Δεν πήρα χρίσμα από τον Πάγκαλο»

«Ζούμε μαζί στον Δήμο Σαρωνικού» είναι το προεκλογικό σύνθημα της κυρίας Χριστίνας Χριστοφάκη, δημοσιογράφου, μισής Χιώτισσας και μισής Κρητικιάς, κατά δήλωσή της, και πάνω από όλα συζύγου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλου, υποψηφίας δημάρχου στον (καλλικρατικό) Δήμο Σαρωνικού. Το εντυπωσιακό είναι ότι θέτει υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως ανεξάρτητη και όχι, όπως πολλοί θα περίμεναν, ως υποψήφια του ΠαΣοΚ. Ο κ. Πάγκαλος είναι σαφής: «Ο,τι κάνει, θα το κάνει με το δικό της όνομα» λέει συχνά.

Ανεξάρτητη αλλά με σαφή στήριξη του ΠαΣοΚ απέναντι σε έναν αριστερό υποψήφιο, επί 22 χρόνια συνεχώς δήμαρχο στην περιοχή. Ανεξάρτητη επίσης αλλά με μια απρόσμενη στήριξη, αυτή του επιτίμου προέδρου της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος τη συνάντησε προσφάτως τυχαία εκφράζοντάς της συνάμα την εκτίμησή του ότι «στον Δήμο Σαρωνικού παίζεις χωρίς αντίπαλο, θα σκίσεις», αφήνοντάς την έκπληκτη. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: