Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Αποφεύγοντας τις μεγάλες υποσχέσεις, ο Φάνης Γκέκας με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA τόνισε ότι η Εθνική θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό ώστε να επιτύχει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.

Ο φορ της Άϊντραχτ έχοντας πετύχει 10 γκολ στα προκριματικά και κατέχοντας την πρώτη θέση στη λίστα των σκόρερ στους ομίλους της ευρωπαϊκής ζώνης σίγουρα δικαιούται να έχει λόγο για την πορεία της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, επιθυμώντας βέβαια την αύξηση στον δείκτη των προσωπικών τερμάτων, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα με τη Νότιο Κορέα.

Δεν μπορώ να πω ότι θα επαναλάβουμε μία τέτοια επιτυχία (σ.σ του 2004 στην Πορτογαλία), αλλά νομίζω ότι θα είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι ώστε να καταφέρουμε να περάσουμε τους ομίλους», δήλωσε ο Λαρισαίος φορ και πρόσθεσε: «Ότι καταφέρουμε μετά από αυτό θα είναι σίγουρα μία μεγάλη επιτυχία». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: