Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ψήφισαν για το νέο τους αφεντικό

Η «Μonde» έτοιµη να γυρίσει σελίδα µετά και τη συνέλευση των συντακτών
ΦωτογραφίαΣτην τριάδα των επενδυτών που ο Νικολά Σαρκοζί είχε χαρακτηρίσει «αστεία» θα καταλήξει πιθανότατα η ιδιοκτησία της «Μonde». Το εποπτικό συµβούλιο της εταιρείας πρόκειται να αποφασίσει σήµερα, αλλά η ψήφος των συντακτών της ιστορικής εφηµερίδας δεν αφήνει και πολλά περιθώρια.
Η συνέλευση των συντακτών της εφηµερίδας µίλησε λέγοντας ένα ηχηρό «όχι» στην προσφορά που είχαν καταθέσει ο ιδιοκτήτης του περιοδικού «Νouvel Οbservateur» Κλοντ Περντιέλ µε τη France Τelecom και τον ισπανικό όµιλο Ρrisa, στον οποίο ανήκει µεταξύ άλλων η εφηµερίδα «Εl Ρais». Αυτό το κονσόρτσιουµ προτιµούσε ο γάλλος πρόεδρος, όπως είχε ξεκαθαρίσει στον διευθυντή της «Μonde» Ερίκ Φοτορινό σε συνάντηση που είχε µαζί του στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Με το µυαλό στις προεδρικές εκλογές του 2012, ο Σαρκοζί υπολόγιζε στη φιλική του σχέση µε τον επικεφαλής της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Οrange Στεφάν Ρισάρ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: