Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Χαμηλότερα ενοίκια έως 20%

Χαμηλότερα ενοίκια κατά 15%-20%, έπειτα από χρόνια συνεχούς ανόδου, μπορούν να βρουν πλέον όσοι αποφασίσουν να μισθώσουν κατοικία.
Τα παζάρια μεταξύ ενοικιαστών και ιδιοκτητών δίνουν και παίρνουν, τόσο στις καινούργιες μισθώσεις όσο και στις επαναδιαπραγματεύσεις των υφισταμένων, με τη μείωση των ενοικίων, ειδικά αν πρόκειται για μεγάλα σπίτια, να φτάνει σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και στο 30%.
Δείγμα ότι οι δύο πλευρές «τα βρίσκουν» είναι το γεγονός ότι τα νέα μισθωτήρια συμβόλαια που έχουν κατατεθεί από την αρχή του έτους στην Εφορία είναι κατά 40%-50% λιγότερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Επικαλούμενοι την κρίση όλο και περισσότεροι μισθωτές επιτυγχάνουν να μειώσουν το ποσό που καταβάλλουν στους ιδιοκτήτες του ακινήτου όπου διαμένουν, οι οποίοι έχουν γίνει πολύ διαλλακτικοί. ANAΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: