Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Η οικονομική κρίση εντείνει τα προβλήματα χρήσης ουσιών, σύμφωνα με το ΚΕΘΕΑ

Η οικονομική κρίση πλήττει περισσότερο τα απεξαρτημένα άτομα που βρίσκονται στην φάση της κοινωνικής επανένταξης, καθώς η ένταξη στην αγορά εργασίας γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, ακόμη και για εκείνους που διαθέτουν υψηλό μορφωτικό επίπεδο και εργασιακή εμπειρία. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία τα οποία παρουσίασε το ΚΕΘΕΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου).

Με κεντρικό σύνθημα «Χρέος μας ...η ζωή», το ΚΕΘΕΑ υπογραμμίζει πως η δίνη της οικονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα μας τους τελευταίους μήνες, επηρεάζει τους αδύναμους, εντείνει τα προβλήματα χρήσης ουσιών, ψυχικής υγείας και κοινωνικού αποκλεισμού.
«Η καθιερωμένη φετινή καμπάνια του ΚΕΘΕΑ αποφασίσαμε να επικεντρωθεί στην ανάγκη να διαφυλάξουμε ως κοινωνία την αλληλεγγύη και τη συνοχή μας και να στηρίξουμε τους ευάλωτους. Θεωρούμε ότι δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στο οικονομικό χρέος να μας κάνει να ξεχάσουμε το χρέος μας απέναντι στη ζωή», επεσήμανε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Γεράσιμος Νοταράς. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: