Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Δοκιμάζοντας ρούχα στον... υπολογιστή!

Φανταστείτε ένα κατάστημα όπου μπορείτε να δοκιμάσετε φορέματα, παντελόνια, μπλούζες και ό,τι άλλοεπιθυμείτε χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε ούτε ένα ρούχο. Ακοπα και σε χρόνο μηδέν. Είναι πράγματι μαγικό. Για τηνακρίβεια, είναι ο μαγικός καθρέφτης. 
Η βρετανική εταιρεία CΙnStore ανέπτυξε μια νέα τεχνολογία, χάρις στην οποία οι πολυάσχολες γυναίκεςκαι όχι μόνο- θα μπορούν να διαπιστώσουν αν το ρούχο που λάτρεψαν από τη βιτρίνα τούς ταιριάζει στο μέγεθος, στο χρώμα, στο στυλ, κάνοντας μια εικονική δοκιμή. 

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια γιγαντιαία οθόνη υπολογιστή, η οποία ενεργοποιείται με την κίνηση ή την αφή. Η καρδιά του συστήματος είναι ένας υπολογιστής που συνδέεται με κάμερες, οι οποίες τοποθετούνται μπροστά, επάνω, δεξιά και αριστερά του υποψήφιου αγοραστή. Αρχικά, οι κάμερες στέλνουν εικόνες της πελάτισσας στον υπολογιστή και εκείνος αναγνωρίζει το μέγεθος και το φύλο. Επειτα, η πελάτισσα- ή ο πελάτης- επιλέγει από το κάτω μέρος της οθόνης το ρούχο που επιθυμεί να δοκιμάσει και αυτόματα γίνεται η ταύτιση του σώματος με το ρούχο  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: