Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Παύλος Τσίμας: «Ήμασταν φίλοι με τον Χριστοφοράκο»

Την κοινωνική του συναναστροφή με τον άλλοτε ισχυρό άντρα της SiemensΜιχάλη Χριστοφοράκο περιγράφει στην επιστολή του προς την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά το σκάνδαλο Siemens, ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.

Στην  επιστολή του  ο κ. Τσίμας αναφέρει : «Είναι αλήθεια ότι με τον κ. Χριστοφοράκο είχαμε μία φιλική, οικογενειακή σχέση. Η σύζυγός μου τον γνώρισε πριν 40 χρόνια, ως φίλο, συμμαθητή στο σχολείο και κατόπιν συμφοιτητή της αδελφής της στο Πανεπιστήμιο στη Γερμανία».

Προσθέτει επίσης ότι: «Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω κατηγορηματικά ότι πέραν αυτής της συναναστροφής, ούτε με τον κ. Χριιστοφοράκο και τις όποιες επαγγελματικές η άλλες δραστηριότητές του, ούτε με την εταιρία Siemens, είχα ποτέ καμία απολύτως σχέση, θεμιτή ή πολύ περισσότερο, αθέμιτη. Και δεν θα μπορούσα να έχω – όπως ελπίζω να έχω αποδείξει στα 30 χρόνια που ασκώ τη δημοσιογραφία, με όποια επιτυχία επιτρέπουν οι δυνάμεις μου, αλλά πάντως με εντιμότητα και ανεξαρτησία γνώμης.  Παραμένω στη διάθεσή σας και εύχομαι επιτυχία στο δύσκολο έργο σας».

Το όνομα του κ. Τσίμα αναφέρθηκε δύο φορές στην επιτροπή, την πρώτη από την γραμματέα του Χριστοφοράκου, η οποία βεβαίωσε τη φιλία του με τον προϊστάμενό της, και τη δεύτερη από τη λίστα δώρων, όπου φαίνεται ότι η γερμανική εταιρία έστειλε στον  δημοσιογράφο τέσσερα μπουκάλια λικέρ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: